AnasayfaSSSKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Disco// Açılış Partisi "

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Acel Mc'Reid
Büyüceşûra Savcısı
Büyüceşûra Savcısı

MesajKonu: Disco// Açılış Partisi "   C.tesi Ağus. 07, 2010 8:06 pm

Akrep ve yelkovan gece yarısını vurduğunda benliğinden taşmaya hazır ol dostum...
Elijah J. Mc'Reid
Müdür Yardımcısı | İksir Profesörü| Yönetici

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 12:01 am

Hava sıcaktı, hem de oldukça sıcaktı... Gri bir Volvo S60R markalı araba, Londra'nın dar sokaklarında hızla gidiyor ve oldukça iyi sollamalar yapıyordu. Bir vampirin bile gözlerinin net göremeyeceği kadar hızlıydı. Ell yanında ki kola bardağının içinde bulunan kırmızı sıvıdan pipet yardımıyla içiyordu. Birden eli müziğin ses ayarına gitti. Supermassive Black Hole adlı şarkı çalıyordu. Sesini arttırdı ve direksiyonda ritim tutmaya başladı. Dikiz aynasından artık arkasında kimsenin kalmadığını farketti. Bir vites ileri alıp daha da hızlandı ve Ac'in notunu hız göstergesinin önünden aldı. Knockturn Yolu mu?! Ahh, harika! Bu adam orada susuzluğunu nasıl kontrol ediyordu? Çatlak Kazan'ın yanından hızla geçti ve fren sesi duyulmadan araba lınk diye durdu. Ell arabadan indi ve anahtarın üstünde ki kilit tuşuna kibarca bastı. Farları ve açık penceresi otomotik olarak kapandı. Farları iki kere fasılalı yandıktan sonra Ell kaldırımdan ayrı Ac'in Barına ilerledi.

Büyük bir rüzgar sesi çıktı ve Elijah Bar sandalyelerinden birine oturdu. Kahkahasına engel olamadı. Ac orada şaşırmadan gülüyordu. ''-Kimse yok! Burayı kan gölüne çevirmeyi ne çok isterdim dostum. İnan bana bugün susuzluğumu kontrol etmekte zorlanıyorum. Bana biraz şu eski zamankinlerden doldursana...'' dedi ve cebinden çıkarttığı ince sigarayı porselen dudağına yerleştirdi ve ucuna parmağını dokundurmasıyla yandı. Ayaklarını karşı bar sandalyesine koyup arkasına yaslandı...Acel'in cevabını bekledi.

En son Elijah J. Mc'Reid tarafından Paz Ağus. 08, 2010 1:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Acel Mc'Reid
Büyüceşûra Savcısı
Büyüceşûra Savcısı

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 12:39 am

Heeyy! seni pislik! Çek ayaklarını koltuğumdan.

Ağzında yanan sigarasına aldırmadan üstüne atladı ve Etrafı dağıtmaya başladılar. Güç dengeleri aynı olduğu için onla bu tarz kavga etmeyi seviyordu.

Ac defolur musun üstümden? Fikayamı bozuyosun!

İkiside kocaman bir kahkaha fırlattılar. Acel hemen bara doğru koştu ve ikisi için daha önceden hazırladığı özel içkileri çıkardı. En az Ell kadar susuyordu. İşin kötüsü bugün Scar gelecekti ve onu baştan çıkarmaya yetiyordu.

Bizim için dotum. Al iç. Biraz olsun içini bastırır. Imm bu arada Dırdırcı'da bişiyler okudum. Sihir Bakanı ha. Sen işini biliyorsun dostum.
Robert Brandon Hogan
Muggle* Lütfen Bir Mesleğe yada Seçmen Şapka'ya Başvurunuz..

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 12:38 pm

Bu yol pek tercihi değildi ama ilerlemeye devam etti.Yeni bir yer açılıyordu.İçkilerinden tatmadan olmazdı.Belki bugünlük bedava içki veriyor bile olabilirlerdi.Sokağın iki kenarına dizilmiş küçük küçük dükkanlar,muskalar,büyü kitapları,lanetli eşyalar barındıyordu.Bu lanetli eşyaları satan yerlerin kapatılması gerekiyordu ama her zaman saklanmayı biliyordu eşyalar.Aradığı yerin görüntüsü hakkında hiçbir bilgisi yoktu.Le Peur Bar yazısını gördüğü yere dalacaktı.Ne olur ne olmaz diyerek asasını yokladı.Kullanılmayı bekliyordu.Beklemeye devam edebilirdi.Yazıyı gördü sonunda ve içeri girdi.Değişik ve yolun özelliklerini karanlığıyla taşıyan bir ortam vardı.Işıklar muggle diskolarını aratmayacak kadar dikkatli yerleştirilmişlerdi.Bar kısmına doğru ilerledi.Ve tabureye oturdu.Güzel içkilerin olmasını istiyordu.İlk günden dolayı yavaş yavaş gelenler artıyordu.Barmeni beklemeye başladı.
Allora Carrie Sumner

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 12:51 pm

Partiden son anda haberim olmuştu.Alelacele hazırlandım.Kemik rengi mini bir elbise giydim.Saçlarımı dağınık bıraktım.Hafif bir makyajla hazırdım artık.
Aslında bu kılıkta oraya gitmek delilikti ama artık herkes onların güvenli olduğunu söylüyordu.Bu yüzden korkumu gizlemeye çalıştım
Arabama bindim.Tahmini 10 - 15 dakika sonra oradaydım.İnsanların önünde cisimlenmeyi sevmiyordu.Hem midesinide bulandırıyordu.
Sonunda gelmişti.Arabadan inmeden önce son kez kendine baktı.Hazır olduğuna emin olduğunda arabadan indi ve yavaş adımlarla kapıya doğru ilerledi.Müzik sesleri dışarıya kadar geliyordu.
Girsemi, girmesemi emin değildi.Ama artık bu endişeleri için çok geçti.Silkelendi ve içeriye girdi.
Robert Brandon Hogan

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 12:55 pm

Herhalde ilk günden diyerek barmenin gelmemesini önemsemedi.Ama bu müşteriye yapılan büyük bir ayıptı.Kafasını mekanın içinde gezdiriyordu.Gösterişli bir şekilde içeriye giren bayana bakıyordu.Sanki kendisine doğru yürüyordu ama tam olarak kestirememişti.Etkileyici bir fiziğe sahip olan kadının ne yönde ilerleyeceği hakkında bir fikri yoktu ama birileriyle konuşmak iyi olurdu.Yanına gelebilirdi belki de.
Allora Carrie Sumner

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 12:59 pm

Karanlık ve değişik bir ortamdı.Disko ışıkları vardı.İçeriye girmem dikkat çekmişti.Vampirlerin çoğu yemek gibi bana bakıyorlardı.Bara doğru ilerlerken hoş bir adamında ona baktığını gördü.Adamın yüzü tanıdıktı ama nereden olduğunu şu an hatırlayamıyordu.Bardaki sandalyelerden birine oturdu.Ortalıkta barmen yoktu.Anlaşılan barmeni daha çok bekleyecekti.
Robert Brandon Hogan

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 1:05 pm

Beklediği şey olmuştu.Alımlı ve hoş bir kadındı yanında oturan.Bar tanışmalarını çok sevmezdi ama:
-Merhaba.
Dedi.Kemik rengi elbisesi ışıklar döndükçe parlıyordu.Barlar genelikle karanlık olurdu ama arada dönen ışıklar aydınlatıyordu burayı.Basık hava damla damla terlemesini sağlayacak belki birazdan.Ceketini çıkardı ve yeni silinmiş olduğu ıslaklığından anlaşılan tezgaha koydu.Gömleğini sonuna kadar iliklemişti.İki güğmesini açtı.Gözleri bir yandan kadındaydı.
Acel Mc'Reid
Büyüceşûra Savcısı
Büyüceşûra Savcısı

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 1:23 pm

Acel Ell ile konuşurken insanlar çoktan gelmeye başlamıştı. Belki üstünün parpallığından belkide kimse bar sahibini umursamadığından gelenlerde hiçbiri konuşmak için adım atmamıştı. Barda oturan iki kişeye dikkat etti. Barmen'i göremiyordu. Ell'e başıyla işaret ederek yanından ayrıldı. Hızlı ve seri adımlarla misafirlerine doğru ilerledi.

Hey! Hoşgeldiniz dostlarım. Umarım keyifli bi gece olacak

İkisinin de elini sıktı. Ve üsade isteyerek Ell'in yanına döndü.

En son Acel Martin tarafından Paz Ağus. 08, 2010 1:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Elijah J. Mc'Reid

MesajKonu: Geri: Disco// Açılış Partisi "   Paz Ağus. 08, 2010 1:25 pm

Ac gülümsemesini yalanla karışık olarak kesti ve Ell'in güçlü ayaklarını sandalyeden itmeye çalıştı. Ardından Ell, Ac'in kollarını arkadan sıktı ve yavaşça çatırtı sesi çıkarttı. Ama hemen bıraktı ve yerine kaynadılar. Çınlayan harika sesiyle kahkahayı patlattılar ve Ell içeri girenleri farketti, biraz burnu kırıştı. Kadın safi alkol kokan kanıyla içeri girmişti ve adamdan net bir ter kokusu geliyordu. Ac'in uzattığı içkileri alırken ayaklarını diğer koltuktan indirdi. Sigarasını kül tablasına koydu ve normal büyücüymüş gibi davrandı. Sigarayı neden içtiğini bilmiyordu çünkü ciğerleri bundan etkilenmiyordu. Ama galiba onun normal görünmesine yardımcı oluyordu. Bal rengi gözlerini biraz daha kırptı ve ayak ayak üstüne attı. Ac Dırdırcı hakkında bi'şeyler fısıldıyordu. Ell'in kahkahası tekerrür etti ama içeridekileri rahatsız etmeyecek kadardı. Zaten bu mükemmel yaratığın kusuru yoktu, neyinden rahatsız olabilirlerdi ki? ''-Evet, sanırım Bakan hanımlayız. Çatlak Kazan'da tanıştık ve oldukça cesur bir kadın, kokusunu alsan galiba tok bile olsan susazırsın. Ben nasıl kontrol edebiliyorum kendimi şaşırıyorum doğrusu. Ayrıca ona oldukça yaklaşabiliyorum, sence yüz yılın vermiş olduu bir yeti mi bu?'' diyerek sigarasını sağ parmaklarına sıkıştırp içkisinden biraz aldı. Sonra sigarasını ağzına koyup derince içine çekti. Kimse bakıyor mu diye etrafı kolaçan etti ama Seherbaz kılıklı adamın kadınla yakından ilgilenmesinden başka bir şey yoktu. İkisininde zihninden geçenlere odaklandı ve gülmemek için kendisini zor tuttu. İkiside normaldi ama kadın hemen onların vampir olduğunu anlamıştı. Ell korkutucu bir bakış attı ve kadının çekinmesini sağladı.

Disco// Açılış Partisi "

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Similar topics

-
» Disco// Açılış Partisi "
» Saadet Partisi Secim Müzikleri
» Melez Kampı: Yaza Merhaba Partisi
» Barbie Serisi - Türkçe Dublaj
» dj pakito disco