AnasayfaSSSKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Harry Potter ve Tahmin Edilemez Hortkuluk

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Antoniette Corvel
Muggle* Lütfen Bir Mesleğe yada Seçmen Şapka'ya Başvurunuz..

MesajKonu: Harry Potter ve Tahmin Edilemez Hortkuluk   C.tesi Tem. 03, 2010 7:13 pm

Evet arkadaşlar bu benim Rowling'in hiç yazmayacağı 8. kitap düşüncem

edit:İlk bölümü gönderdim Very Happy

En son Antoniette Corvel tarafından C.tesi Tem. 03, 2010 8:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Katniss Olympé Mc'Reid

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Tahmin Edilemez Hortkuluk   C.tesi Tem. 03, 2010 7:52 pm

Sabırsızlıkla bekliyoruuummm Very Happy
Antoniette Corvel

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Tahmin Edilemez Hortkuluk   C.tesi Tem. 03, 2010 8:11 pm

Harry,Ginny ile beraber kırda duruyordu.Gözleri Ginny'nin gözlerine kitlenmişti.Ginny'nin gözlerindeki o sıcaklık onu mutlu ediyor,ısıtıyordu.
Ancak bir anda o ısı yerini soğukluğa bıraktı.Sahne değişti.Artık karanlık bir odadaydı.Bir aynaya bakıyordu.Saçları her zamanki gibi dağınıktı.Ama farklı olan birşey vardı;Gözleri...

Gözlerine baktığında irkildi;Kırmızıydı gözleri.Hemen içini bir korku kapladı ve uyandı.Yara izi acıyordu bu nasıl olabilirdi.Voldemort 3 ay önce ölmüştü.Hemen Dumbledore'a haber vermeliydi.

Aynı anda kilometrelerce uzakta bir çift göz daha açıldı.İlk düşündüğü nefes alabildiğiydi.Ve ayakları yeri hissediyordu.Acaba görebiliyor muydu?Gözlerini açtı.Bir aynanın karşısındaydı.Kıvırcık siyah saçları esmer bir teni vardı.Sadece bir şey hatırladığı gibiydi.Gözleri hala kırmızıydı.

-Asamı ver Bella,bu Muggle kılığından kurtulmalıyım.

Evet bir Muggle kılığındaydı.Lord Voldemort bir Muggle'ı hortkuluğu yapmıştı.Bunu ne aptal Potter ne de bunak Dumbledore akıl edebilirdi.

-Buyrun Lordum...

Bu Bellatrix'ti.Sesi heyecanlı aynı zamanda da korkuluydu.Lord'unun döndüğüne çok sevinmiş,aynı zamanda da korkmuştu.Lordu nasıl bir Muggle kılığına girerdi.İğrençti.

Voldemort asasını salladı ve büyülü sözler mırıldanmaya başladı.Teni ölü insan beyazına döndü.Burnu yassılaştı ve ortasında iki yarık oluştu.Tam o anda gözleri odadan dışarı çıktı.Sıcak bi yerdeydi.Odaya baktığında hemen tanıdı;Dumbledore'un odası...Ve hiç sevmediği bir ses duydu.

-Yara izim acıdı,profesör.

Bu Harry'ydi ve nasıl olmuşsa yaşama döndüğünü anlamıştı.

Dayanamadım ilk bölümü hemen yazdım.Bu benim ilk kitabımsı yazı denememdi.Pek güzel olmamış olabilir ama ilerde güzelleşeceğine garanti veriyorum.
Not:Dumbledore ile Bellatrix öldü diyeceksiniz benim hikayemde ölmedi.Ve benim hikayemde HOGWARTS 9 yıl.

Olumlu olumsuz yorumlar ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
Godric Aaron Elias

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Tahmin Edilemez Hortkuluk   C.tesi Tem. 03, 2010 8:17 pm

Biraz kısa gibi, ben hayran hikayesiyse bir bölüme world'de yaklaşık 4 sayfa yazıyorum.
İmla hataların var birkaç tane, bunlara da dikkat etmelisin.
Konu bölümlerin böyle devam ederse sönük kalacak hatalarının yanında.
"Evet bir Muggle kılığındaydı.Lord Voldemort bir Muggle'ı hortkuluğu yapmıştı.Bunu ne aptal Potter ne de bunak Dumbledore akıl edebilirdi." gibi yerlerde betimleme yapman daha iyi olacaktr.
Katniss Olympé Mc'Reid

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Tahmin Edilemez Hortkuluk   Paz Tem. 04, 2010 11:51 am

Ben çok beğendim. Konuyu ilginç devam ettirmişsin. Devamını merak edeceğim doğrusu Very Happy Harry ve Ginny Hermione ve Ron daha evlenmedi o zaman? Bir dahaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Lütfen daha uzun olsun ama Very Happy

Harry Potter ve Tahmin Edilemez Hortkuluk

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Harry Potter Fanfiction | Başlık Kuralları
» HARRY POTTER VE FELSEFE TAŞI OYUNU
» Harry Potter Bilgi ve Hile: 4 Ateş Kadehi
» Sayısal Loto Tahmin Makinası
» Harry Potter ve Tahmin Edilemez Hortkuluk